

صادرات خرما : میزان تولید خرما حدود ۷٫۵ میلیون تن خرما در جهان از ۱٫۱ میلیون هکتار نخلستان با متوسط عملکردی معادل شش هزار و ۸۳۴ کیلوگرم در هکتار میباشد.گستردگی گونه خرما عمدتاً در نیمکرهٔ شمالی و در کشورهای ایران، پاکستان، عراق، عربستان و سایر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس همچنین بیشتر کشورهای شمال آفریقا و ایالات متحده آمریکا و اروپا است و در نیمکره جنوبی نیز بهطور پراکنده دیده میشود.خرمای تولید شده در ایران کیفیت بسیار بالایی دارد و در کشورهایی که ایران به آن ها خرما صادر می کند ، خرمای ایران طرفداران زیادی دارد و شرکت بازرگانی ما بر آن است تا با عرضه خرمای ایران سهمی در راستای تامین نیاز مصرف کنندگان در سرتاسر جهان را داشته باشد. شرکت تجارت طلایی ایران با تامین و عرضه انوع خرما مضافتی ،کبکاب ،پیاروم ،زاهدی ،سایر ،ربی ،شاهانی ،کلوته و غیره آمادگی پاسخگویی به نیاز مصرف کنندگان سرتاسر جهان را دارد.
نحوه صادرات خرما در شرکت بازرگانی تجارت طلایی ایران
ایران دارای مرزهای متعدد دریایی هوایی و زمینی است با توجه به حجم سفارشات اولویت ارسال محصولات از طریق مرزهای زمینی و دریایی میباشد. البته با توجه به مقصد نهایی کارشناسان ما بهترین روش و مسیر را برای تحویل کالا در نظر خواهند گرفت بنابراین با توجه به حجم سفارش روش ارسال و تحویل بار ممکن است تا حدودی تغیراتی داشته باشد. بنابراین اولویت این شرکت برای مبادلات کالا از طریق دریایی روش های CIF , FOB و صادرات کالا از طریق مرز های زمینی روش های FCA , EXW میباشد. همچنین روش تحویل کالای خود را با ما در میان بگذارید تا بعد از بررسی نتیجه به شما اعلام گردد.
روش های پرداخت پول برای صادرات خرما
باتوجه به داشتن حساب های ارزی متعدد به نام شرکت ها و اشخاص حقیقی مختلف روش واریز نقدی را به شما پیشنهاد میدهیم چنانچه روش دیگری را برای پرداخت خود در نظر دارید آن را به کارشناس مربوطه اطلاع دهید تا در صورت صلاح دید مدیریت مجموعه نظر قطعی به شما اعلام گردد.
شماره های تماس جهت مشاوره و ارتباط با مسئولین شرکت بازرگانی تجارت طلایی ایران
7- +989199118368
+ wpp:+989331984821
http://irangoldentrade.com
pinterest facebook instagram linkedin twitter :@iran_golden_trade

صادرات خرما
انواع خرمای صادراتی
صادرات خرمای پیارم
نام یکی از انواع خرماهایی است که در استان هرمزگان کشت میشود. خرمای پیارم سرشار از مواد قندی، پروتیینی و سایر مواد معدنی بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. کسانی که یک بار این خرما را مصرف کردهاند به خاطر طعم بسیار خوب و ظاهر مطلوب و سایر خواص غذایی آن معمولاً مصرفکننده دائمی این خرما میشوند.
صادرات خرمای کبکاب
این خرما شهرت و محبوبیت زیادی در بین ایرانیان داشته و بیشتر در کازرون و برازجان کشت میشود. این خرما ظاهری بیضی شکل دارد و جزو خرماهای نیمه خشک در ایران محسوب میشود. این خرما مزهای دلچسب دارد و شیرینی آن زننده نیست و تمام افراد با هر ذائقهای آن را میپسندند.
صادرات خرمای مصافتی
خرمای مضافتی بم منسوب به خرمای شهرستان بم یا رطب مضافتی بم، یکی از محصولات خرمای ایران میباشد. این نوع خرما با توجه به رطوبت بالا، به عنوان خشکبار محسوب نمیشود. شرایط نگهداری آن در دمای بین -۵ تا +۵ درجه سانتی گراد میباشد.
صادرات خرمای زاهدی
خرمای زاهدی یکی از انواع خرما در ایران است. این خرما در مناطقی از کشور به نام قصب شناخته میشود. شکل این میوه، بیضی کشیده و انتهای آن کاملاً باریک و نوک تیز است. میوه در مرحله خارَک زردرنگ، در مرحله رطب قهوهای روشن و در مرحله خرما قهوهای متمایل به قرمز تا زرد کمرنگ میشود. از انواع بسیار مرغوب است و برای نگهداری در انبار و حملونقل آسان مطلوب است و از ارقام صادراتی بشمار میرود
صادرات خرمای سایر یا استعمران
خرما استعمران یا خرما سایر از خرماهای نیمه خشک یا نیمه مرطوب دسته بندی می شود و کمتر از ۱۸ درصد رطوبت دارد . همین امر به نگهداری بهتر و طولانی مدت تر این خرما کمک شایانی کرده است. اﯾﻦ رﻗﻢ ﮐﻪ در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ به اسامی ﺳﻌﻤﺮان ، ﺳﺎﯾﺮ ، ﺳﻤﺒﺮون و سمرون نیز نامیده می شود، ﺣﺪود ۷۵ درصد از نخیلات اﺳﺘﺎن ﺧﻮزﺳﺘﺎن را ﺷﺎﻣﻞ ﻣﯽ ﺷﻮد و ﯾﮑﯽ از ﻣﻬﻤﺘﺮﯾﻦ ارﻗﺎم ﺻﺎدراﺗﯽ اﺳﺘﺎن ﺧﻮزﺳﺘﺎن به شمار می رود.

صادرات خرما
صادرات خرمای گنتار
خرمای گنتار یا خرمای قنطار یا قندی از خرمای های تر با هسته ای کوچک میباشد. این خرما از ارقام مهم و صادراتی استان خوزستان و همچنین شهرستان هایی مانند کازرون، برازجان، اهرم و داراب میباشد. این خرما دارای قابلیت نگهداری بالایی میباشد. گنتار بافتی نیمه خشک، ظاهری بیضی شکل و رنگی متمایل به قهوه ای دارد. خرمای گنتار (خاصه بهبهان) جزء خرماهای تر محسوب می شود و بافت ریز دارد.
صادرات خرمای شاهانی
از جمله انواع خرمای تر است که درجه یک محسوب میشود و طرفداران زیادی دارد. این نوع خرما بافت نرم و مرطوبی دارد و از آن برای تهیهی انواع شیره خرما استفاده میشود. هم چنین بسیار خوش رنگ است. نام های دیگر این خرما که شاید شنیده باشید عبارت اند از شاوانی ، شونی و خورک. این نوع خرما بیشتر در نخلستان های هرم به ثمر می رسد.
صادرات خرمای ربی
خرمای ربی از جمله انواع خرمای نیمه خشک است و از ماندگاری مطلوبی برخوردار است. این خرما در نواحی وسیعی از سیستان و بلوچستان پرورش داده می شود. هم چنین همانطور که در عکس می بینید ظاهری چروکیده و قدی کشیده دارد.
صادرات خرمای برهی
این نوع خرما زرد و ترد است. این خرمای رسیده مزهی کارامل و شکر قهوهای را میدهد. مانند بیشتر خرماها شیرین است، و کاملا ارزش امتحان کردن را دارد. این خرماهای خامهای واقعا لذیذ هستند و اغلب در حالی که هنوز روی شاخههای نازک هستند، به فروش میرسند. این خرماهای فصلی را میتوانید فریز و ماهها نگهداری کنید. این خرما اصالتا ریشه در نخلستان های عراق دارد. با این وجود به خاطر طعم و کیفیت بی نظیرش در بین نخل داران و مصرف کنندگان ایرانی طرفداران پر و پا قرصی دارد.
صادرات خرمای خاصویی
خرمای خاصوئی از جمله انواع مرغوب خرما است و قابلیت نگهداری آن بالا است. این خرما نیز مانند خرمای کبکاب در بهبهان خوزستان به بار می نشیند. این خرما که ظاهری مانند بامیه دارد و کوچکتر از اقوام دیگرش است بسیار در خوزستان پرطرفدار و پرمصرف است.
صادرات خرمای کلوته
خرمای کلوته یا کلیته شباهت زیادی به خرمای مضافتی دارد و وجه تمایز این دو رقم خرما را می توان در رنگ روشن تر خرمای کلوته دانست . خرمای کلوته دارای رنگی متمایل به قهوه ای تیره می باشد. خرما کلوته دارای بافتی نرم و مرطوب می باشد و گوشت این میوه در دهان به راحتی باز می شود. یکی از مرغوب ترین انواع خرما در شهرستان جیرفت می باشد و با توجه به مرغوبیتی که دارد توانسته علاقه مندان زیادی را شیفته خود کند .
صادرات شیره خرما
شیرهها جزو مواد غذایی انرژی زا بوده و برای مواقعی که بدن به انرژی بیشتری نیاز دارد، بهترین غذا محسوب میگردند. از جمله این شیرهها، شیره خرما میباشد. شیرهی خرما حاوی فسفر و آهن است که مصرف آن در وعدهی صبحانه باعث فعال شدن سلولهای عصبی و در ضمن مانع ایجاد کم خونی در افراد میشود. شیره خرما، تسکین دهندهی دردهای رماتیسمی و امراض شریانی و وریدی هستند.
گرانترین خرمای صادراتی ایران
ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان خرما در جهان به حساب می آید و سالانه مقادیر بسیار بالایی از انواع خرما را به کشورهای دیگر صادر می کند،در میان همه ی انواع خرمای ایران، خرمای پیارم یکی از بهترین و گرانترین خرمای صادراتی ایران است که در مناطق جنوبی ایران پرورش می یابد. این خرما در استان های هرمزگان و جنوب فارس پرورش می یابد و جز بهترین خرماهای بومی ایران است. از جمله گرانترین خرمای صادراتی ایران میتوان به خرمای مجول و مضافتی نیز اشاره کرد.

صادرات خرما
مجوز صادرات خرما
برای صادرات خرما شما نیاز به داشتن کارت بازرگانی دارید اما می توانید از کارت بازرگانی سایر افراد نیز برای این کار استفاده کنید. بسیاری از افراد و شرکت ها با داشتن کارت بازرگانی این کار را برای شما انجام می دهند. طبق قانون تعرفه صادرات خرما صفر است و صادرکنندگان می توانند بدون پرداخت تعرفه این کالا را به کشورهای دیگر صادرکنند، البته ستاد تنظیم بازار برای جلوگیری از بالا رفتن بی رویه ی قیمت خرما در کشور در هنگام لزوم نسبت به ممنوعیت صادرات خرما و یا تعیین عوارض صادرات خرما اقدام می کند. ممنوعیت صادرات خرما و یا تعیین عوارض معمولا قبل از فرارسیدن ماه مبارک رمضان اتفاق می افتد که زمان اوج مصرف انواع خرما در کشور می باشد.
تعدادی از مهم ترین کد های تعرفه صادرات خرما را مشاهده می کنید:
کد تعرفه گمرکی خرما: 08041000
کد تعرفه گمرکی خرما کبکاب: 08041020
کد تعرفه گمرکی خرما پیاروم: 08041030
کد تعرفه گمرکی خرما مضافتی: 08041040
کد تعرفه گمرکی خرما شاهانی: 08041050
کد تعرفه گمرکی خرما زاهدی: 08041060
کد تعرفه گمرکی خرما سایر: 08041090
نحوه بسته بندی خرمای صادراتی
نوع بسته بندی محصول در فروش آن به شدت تاثیرگذار است، استفاده از بسته بندی های مناسب برای صادرات خرما یک اهرم بسیار قدرتمند در بازاریابی آن به حساب می آید که می تواند تمایز بسیار مشخصی با دیگر محصولات مشابه در عرصه رقابت بین المللی به وجود آورد. ضرورت بسته بندی در صادرات خرما از آن جا نمود پیدا می کند که این بسته بندی هم به عنوان یک اهرم قوی بازاریابی به کار می رود و هم به عنوان حفاظی برای نگهداری بهتر محصول به کار می رود.
صادرات خرما به اروپا
صادرات خرما به اروپا در سالیان اخیر با افزایش رو به رو بوده است که از دلایل آن می توان به رشد جمعیت مهاجرین به اروپا که بیشتر از کشور های عربی و مسلمان مانند سوریه و الجزایر و… اشاره کرد. در حال حاضر کشورهای تولید کننده خرما مانند مصر، تونس و الجزایر بیشترین میزان صادرات خرما به اروپا را به خود اختصاص داده اند و برای رقابت در بازار اروپا باید در عرصه کیفیت و قیمت خرما با یکدیگر رقابت کرد.
صادرات خرما به پاکستان
بر اساس آمار گمرک جمهموری اسلامی ایران و اتاق بازرگانی ایران، ارزش سالانه صادرات ایران به پاکستان به میزان 1.2 میلیارد دلار می رسد. صادرات خرما مضافتی و زاهدی به پاکستان، بیشترین میزان صادرات خرما به پاکستان را شامل می شود به طوری که طبق آمار رسمی سالانه بیش از 1000 تن خرمای زاهدی و 400 تن خرمای مضافتی به پاکستان صادر می شود. علاوه بر این آمار مقدار زیادی خرما نیز به صورت قاچاق به پاکستان صادر می شود.
صادرات خرما به روسیه
مصرف خرما در روسیه بسیار رواج داشته و طبق آمار، مصرف خرما در روسیه از میانگین جهانی بسیار بالاتر می باشد و به همین دلیل صادرات خرما به روسیه از رونق بالایی برخوردار است. با توجه به جمعیت 25 میلیونی مسلمانان روسیه، بازار بالقوه ای برای خرما در این کشور وجود دارد و بازرگانان بسیاری به این نکته توجه داشته و از سالیان پیش در این بازار فعالیت خودشان را آغاز کردند. صادرات خرما به روسیه جز فعالیت های رایج بازرگانان ایرانی بوده است و روسیه یکی از خریداران خرمای ایران است و سالانه مقادیر بالایی انواع خرمای ایران به روسیه صادر می شود.

صادرات خرما
صادرات خرما به امارات
کشور امارات متحده عربی از همسایه های جنوبی ایران است که در حوزه خلیج فارس قرار دارد. در دهه های گذشته کشور امارات به خصوص دبی پیشرفت قابل توجهی در حوزه تجارت جهانی داشته است، متاسفانه بیشترین میزان خرمای صادراتی ایران به امارات به صورت فله ارسال می شوند و این خرما پس از بسته بندی مجدد و با نام امارات به سایر کشورهای جهان ارسال می شوند. در حال حاضر خرمای مضافتی، خرمای زاهدی و خرمای شاهانی بیشترین میزان صادرات خرما به امارات را به خود اختصاص داده اند.
صادرات خرما به گرجستان
صادرات خرما به گرجستان در سال های اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و دلیل آن، پیشرفت نسبی این کشور و افزایش مهاجران به خصوص مهاجران مسلمان به این کشور می باشد. کیفیت عالی خرمای ایران باعث شده است تا گرجستان نیز تمایل به خرید انواع خرمای تولید شده در ایران داشته باشد و از طرف دیگر گرجستان نیز به یکی از کشورهای هدف با ارزآوری بالا برای ایران به حساب می آید و صادرکنندگان، به دنبال صادر کردن خرما به این کشور می باشند.
صادرات خرما به عمان
سالانه مقادیر زیادی خرما مضافتی، خرمای زاهدی، خرمای شاهانی و خرمای پیارم از طریق بندرعباس به عمان صادر می شود، سپس به کشورهایی مانند هند، چین و کشورهای آفریقایی صادرات دوباره انجام می گیرد
صادرات خرما به چین
کشور چین دومین اقتصاد بزرگ دنیا و پر جمعیت ترین کشور در جهان می باشد، در سال های اخیر میزان تقاضای افراد چینی به خرما افزایش پیدا کرده است و به تبع بازار صادرات خرما به چین نیز نسبت به همیشه داغ تر می باشد. ایران با تولید سالانه انواع خرما می تواند قسمتی از تقاضای بازار مصرف چین را پاسخگو باشد و نقش مهمی در صادرات خرما به چین ایفا کند.
صادرات خرما به هند
کشور هند با جمعیت یک میلیارد و 300 میلیون نفری دومین کشور پرجمعیت جهان پس از کشور چین است. جمعیت زیاد هند این کشور را به یکی از بازارهای پر رونق آسیا تبدیل کرده است به نحوی که سالانه مقدیر بسیار بالایی کالا از سمت ایران به هندوستان صادر می شود که از مهم ترین آنها می توان به صادرات پسته و خرما به هند اشاره کرد.
صادرات خرما به ارمنستان
ارمنستان یکی از همسایگان کشور است که روابط سیاسی خوبی با ایران دارد، همین دو عامل باعث شده است ارمنستان به عنوان یک کشور با پتانسیل صادرات به حساب بیاید و همواره افراد زیادی به دنبال تاسیس شرکت در این کشور و صادرات محصولات مختلفی مانند خرما به آن باشند.

صادرات خرما
صادرات خرما به فرانسه
صادرات خرما به فرانسه یکی از فرصت های بازرگانی در سالیان اخیر بوده است که نظر بسیاری از بازرگانان و تولیدکنندگان این حوزه را به خود جلب کرده است. در سالیان اخیر و با سیل مهاجرت کشورهای عربی و آفریقایی به کشور فرانسه و افزایش تعداد مسلمانان در این کشور، مصرف خرما نیز در این کشور رو به گسترش است و سالانه مقادیر زیادی انواع خرمای خشک و مرطوب به این کشور اروپایی صادر می شود.
صادرات خرما به ترکیه
صادرات خرما به ترکیه به عنوان یک کشور اروپایی همسایه ایران و به عنوان دروازه اروپا در امتداد جاده ابریشم به شمار می رود در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از تجار ایرانی قرار گرفته است و بازار صادرات به ترکیه از رونق خوبی برخوردار است. روابط خوب سیاسی ما بین کشورهای ایران و ترکیه می تواند راه صادرات خرما به ترکیه را هموار تر کند.بیشترین میزان خرمای صادراتی ایران به ترکیه مربوط به انواع خرمای مضافتی و خرمای پیارم می باشد که سالانه مقادیر بالایی از این انواع خرما به مقصد ترکیه و از طریق ترانزیت به این کشور صادر می شود.
صادرات خرما به ترکمنستان
صادرات خرما به ترکمنستان به دلیل نزدیکی دو کشور و فاصله ی کم باعث می شود بسیاری از هزینه های حمل و نقل برای صادرات از بین برود. وجود مرز مشترک و انتقال سریع بار از ایران به ترکمنستان باعث می شود صادرات خرما به این کشور برای شرکت های صادر کننده خرما سود مناسبی را داشته باشد
صادرات خرما به مالزی
صادرات خرما به مالزی در سالیان اخیر مورد توجه تولیدکنندگان این محصول استراتژیک قرار گرفته است و کشورهای تولید کننده خرما از جمله ایران، مصر، عربستان و… به دنبال توسعه بازار فروش خرمای تولیدی خود در این کشور مسلمان و بازار بکر چند ده میلیونی هستند.
پیشینه صادرات خرما در ایران
تجارت در کشور ایران پیشینه ای تاریخی دارد اوج قدرت تجاری ایران در زمان ساسانیان بوده است در حکومت ساسانی جریان تجارت به جای داد و ستد بر پایه نظام پولی ساسانی استوار بود پولی که تا شمال رود ولگا در روسیه و دریای سیاه مورد استفاده قرار میگرفت کشف مهر ساسانی در حفریات مانتای در سریلانکا بازتاب روابط تجاری بازرگانی ایرانی با سرزمین های دور در تاریخ است هنوز هم جاده اصلی که از بالای بین النهرین از نزدیک محل امروز همدان-تهران(ری باستان) به درون فلات ایران امتداد می یافت . از کنار صحرا میگذشت و از طریق خراسان به آسیای مرکزی یا به سمت هند میرفت زنده است. و اما امروزه کشور ما به لحاظ جغرافیایی، ترانزیتی و موقعیت استراتژیک منطقه ای شرایط فوق العاده ای دارد که میتواند از مزیت های مهم ما در تجارت خارجی باشد که باید از این موقعیت بینظیر بهره برد. توجه به صادرات غیرنفتی و اقدامات مؤثر در جهت بهبود و ایجاد ارزش افزوده نیازمند ایجاد محیط رقابتی برای پیشبرد آن است. تولید کالاها و خدمات در صورتی رقابتی هستند که در مقایسه با کالاها و خدمات مشابه در کشورهای دیگر با قیمت مناسب تر و کیفیت بالاتر تولید شوند.
خرما یکی از قدیمی ترین میوه های کشت شده توسط انسان است که در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری پرورش می یابد و سابقه کشت خرما در ایران به ۳ هزار سال پیش میرسد . پراکندگی گونههای خرما در ایران و کشور های عراق ، عربستان ، پاکستان ، شمال آفریقا و امریکا قابل مشاهده است.
خرما به عنوان یکی از غنی ترین میوهها از نظر دارا بودن میزان زیادی آنتی اکسیدان و فیبر ، مقدار قابل توجهای از انواع ویتامین ها و انواع مواد معدنی شناخته می شود و به همین دلیل نه تنها در ایران بلکه در اغلب کشور های دنیا جایگاه مهمی در رژیم غذایی دارد. براساس آمار انجمن خرمای ایران در سال ۱۳۹۴ سطح زیر کشت خرمای مضافتی بالغ بر ۴۶۰۳۳ هکتار ، خرمای استعمران بالغ بر ۲۷۴۶۹ هکتار ، خرمای شاهانی بالغ بر۱۱۷۷۲ هکتار ، خرمای ربی بیش از ۱۵۷۲۰ هکتار ، خرمای کبکاب بیش از ۳۰۸۶۱ هکتار هزارتن و خرمای پیارم بالغ بر ۲۵۴۴ هکتار می باشد. کشور ایران به عنوان یکی از بزرگ ترین تولید کنندگان خرما در دنیا شناخته می شود که پتانسیل بسیار بالایی در زمینه صادرات خرما دارد.
صادرکنندگان خرما در کشور بسیار فعال هستند و مهمترین شاخص های اقتصادی کشور ها در گرو مسئله ی صادرات است و ایران نیز در این زمینه کوشش می کند تا با استفاده از پتانسیل شرکت های صادرات خرما و با اتکا به سهم تولید بالای ایران در زمینه ی خرما ، این شاخص ها را بهبود دهد. در حال حاضر خرما در 14 استان كشور كشت ميشود و حدود 400 رقم مختلف آن شناخته شده است كه اين ارقام به دليل داشتن منشا بذري داراي صفات ژنتيكي و مورفولوژيكي متفاوت ميباشند.
دامنه كشت اين محصول در غرب ايران از قصرشيرين و سومار در استان كرمانشاه و مهران و دهلران در استان ايلام شروع شده و در مناطق شوشتر، اهواز، شادگان، خرمشهر، آبادان و بهبهان در استان خوزستان گسترش يافته و سپس در نواحي ساحلي خليج فارس مانند بوشهر، شبانكاره و برازجان بهسمت كازرون، لنگه، لار، لامرد، جهرم و داراب ادامه پيدا كرده و پس از حاجيآباد هرمزگان و حوزه ميناب تا جيرفت و بم و نرماشير و شهداد در استان كرمان امتداد يافته و پس از عبور از بلوچستان ايران يعني مناطق ايرانشهر، سراوان و بمپور در نهايت در شرق كشور در شماليترين منطقه كشت خود يعني طبس در استان خراسان خاتمه مييابد. كشت اين محصول در مناطق مركزي كشور نظير خور و بيابانك در استان اصفهان و بافق در استان يزد، نهبندان در استان خراسان و طرود در استان سمنان نيز متداول شده است.
مواد مغذی موجود در خرما
مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس) انرژی ۱٬۱۷۸ کیلوژول (۲۸۲ کیلوکالری) کربوهیدراتها ۷۵٫۰۳ g قندها ۶۳٫۳۵ g فیبر ۸ g چربی ۰٫۳۹ g پروتئین ۲٫۴۵ g آب ۲۰٫۵۳ g ویتامین آ ۱۰ IU بتاکاروتن ۶ میکروگرم (۰٪) لوتئین و زآکسانتین ۷۵ μg ویتامین ب۱ (تیامین) ۰٫۰۵۲ میلیگرم (۴٪) ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین) ۰٫۰۶۶ میلیگرم (۴٪) ویتامین ب۳ (نیاسین) ۱٫۲۷۴ میلیگرم (۸٪) پانتوتنیک اسید (ویتامین ب۵) ۰٫۵۸۹ میلیگرم (۱۲٪) ویتامین ب۶ ۰٫۱۶۵ میلیگرم (۱۳٪) اسید فولیک (ویتامین ب۹) ۱۹ میکروگرم (۵٪) ویتامین C ۰٫۴ میلیگرم (۱٪) ویتامین E ۰٫۰۵ میلیگرم (۰٪) ویتامین K ۲٫۷ میکروگرم (۳٪) کلسیم ۳۹ میلیگرم (۴٪) آهن ۱٫۰۲ میلیگرم (۸٪) منیزیم ۴۳ میلیگرم (۱۲٪) منگنز ۰٫۲۶۲ میلیگرم (۱۳٪) فسفر ۶۲ میلیگرم (۹٪) پتاسیم ۶۵۶ میلیگرم (۱۴٪) سدیم ۲ میلیگرم (۰٪) روی ۰٫۲۹ میلیگرم (۳٪)